I nyopført bjælkehus i Nordsjælland, har jeg fået den ære at beklæde pejsen med mine græske sten. Bygherre flytter ind 10 marts, så de næste dage kommer der til at ske noget. Jeg vil efter endte arbejdsdage uploade et par billeder, så dem der har lyst, kan følge med.

Pejs med skydelåge skal beklædes med græske sten.
Opbygning af pejs. Altaia Lava på siderne og græsk skifer på fladerne.

Så kom jeg lidt videre, det ser meget godt ud, hva?
På Øverste hylde er der blevet sat brudfliser. Imorgen skal det fuges og toppen skal nåes. Mange skæringer forude!
Efter en hel del tilpasninger og skærearbejde, løb jeg tør for hjørnesten. En ny sending fra Grækenland kommer heldigvis idag torsdag. Så sidst på dagen kan jeg så få fuldendt arbejdet! Det har været lige på et hængende hår, da kunden flytter ind i sit canadiske bjælkehus – imorgen fredag!
Toppen er nået, arbejdet er fuldendt. Torsdag d. 8 marts.
Det har været et spændende arbejde at kombinere natursten og støbte stenpaneler. Mon ikke min kunde byder på en lille vin og ild i pejsen i nærmeste fremtid, og en passende lejlighed til at jeg også får taget nogle flere billeder!

Jeg er importør og forhandler af stenpaneler og brudfliser fra Grækenland. Hvis du følger nedenstående link kan du se produkter, priser og masser af billeder.

 https://abelona.dk/

Lukket pejs i dagslys.
Pejs med skydelåge, nu med ild i. Stenvæg: Altaia Lava, Brudfliser: Siki Blue

http://abelona.dk/mathios-stone/loungestemning/

 

Her en variant hos Hørhaven Bed & Breakfast

Lukket pejs beklædt med Altaia Earth med brudfliser